DeWebdesign & Onderhoud mogelijkheden

Webdesign

Webdesign

Heeft u een nieuwe website nodig, of is uw bestaande website toe aan een serieuze opfris beurt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik kan uw website ontwerpen.

Na overleg over uw wensen en ideëen wordt er een professionele website gemaakt.  Daarbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met uw huisstijl.

Onderhoud

Onderhoud

Een website heeft regelmatig onderhoud nodig. Vooral vanwege security en het bestrijden van hackers. De software waar de website mee gemaakt wordt, zal regelmatig een update moeten krijgen om zo de beste bescherming te houden. Ook heel belangrijk is het maken van een regelmatige back-up van uw website.

Wij kunnen dit in een onderhoud-abonnementsvorm maandelijks voor u uit handen nemen.

Content beheer

Content beheer

Een website is nooit klaar!  Om goed in Google te blijven scoren moet u er ook voor zorgen dat de inhoud van de website up-to-date blijft en dat er ook regelmatig nieuwe dingen op de website staan.

Ik kan dit voor u doen. U verteld wat er toegevoegd of veranderd moet worden, en dan zorg ik ervoor dat het aangepast wordt op de website.  Dat scheelt u weer tijd, en u hoeft u niet te verdiepen in het gebruik van de website.

Vernieuw uw website

Vernieuw uw website

Is uw website verouderd? Of zijn er andere aanpassingen die u wenst? Ik kan uw bestaande website in een nieuw jasje steken en weer helemaal up-to-date maken naar de laatste trends en technieken.

Joomla / WordPress

Joomla / WordPress

Ik maak websites meestal in het CMS systeem Joomla, ondanks dat WordPress zeer populair is.  Ik bouw al sinds 2008 de websites in Joomla, en daar ligt dan ook de expertise.  Het voordeel van Joomla is, dat deze uitgebreidere mogelijkheden heeft, maar wel een iets grotere expertise nodig heeft.  WordPress is iets eenvoudiger in het gebruik, maar is minder breed inzetbaar.

SSL Beveiliging

SSL Beveiliging

Een veilige verbinding tussen de bezoeker en uw website is erg belangrijk. Daarom plaats ik standaard op elke website het zogenaamde SSL certificaat. Dit wordt zichtbaar door het slotje in de adresbalk.

Een veilige website zorgt ervoor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet door derden te achterhalen is. Het SSL certificaat plaats ik gratis op uw site.

Contact

logo curadeal 2015 250px

Curacao
+5999 511 11 71
info@curadeal.com
www.curadeal.com

Onze diensten

  • iconGrafische vormgeving
  • iconWebsite design
  • iconWebhosting
  • iconDrukwerk
  • iconMuziekproducties
  • iconPlatenlabel
  • iconEntertainment