Uw eigendomeinnaam bestellen?

Een hostingpakket moet gekoppeld worden aan een domeinnaam.

Een hostingpakket kan pas in gebruik genomen worden als deze gekoppeld is aan een domeinnaam. Door het intypen van uw domeinnaam (zoals www.curacao-internet.com) kan uw website op het wereldwijde internet gevonden worden.

Uw domeinnaam

Indien u nog geen domeinnaam heeft, dan kunt u deze bij ons tegen zeer gunstige tarieven bestellen. Wij berekenen de domeinnaam apart van het hostingpakket omdat de prijsverschillen tussen de extenties erg groot zijn. Een .COM is bijvoorbeeld vele malen goedkoper dan .NU

Domeinnaam verhuizen

Heeft u al wel een eigen domeinnaam, dan kunt u deze 'verhuizen' naar ons, zodat alle service vanuit 1 leverancier gegeven kan worden. Wij verhuizen uw domeinnaam en koppelen deze aan het bestelde hostingpakket.

.CW extensie

Het land Curaçao heeft een eigen top-level domeinnaam extensie. De domeinen uit Curaçao zijn te herkennen aan .CW

Wenst u een Curacaose .CW extensie, lees dan onderaan alle informatie. Uw domeinnaam met een .CW kunnen wij koppelen aan onze webhosting pakketten.

Prijzen meestgebruikte extensies

U kunt kiezen uit meerdere domeinnaam extensies. De genoemde prijzen zijn alleen geldig in combinatie met een hostingpakket. Er zijn inmiddels honderden extensies mogelijk. Wij noemen hier de meest gebruikte. Staat uw gewenste extensie er niet tussen, neem dan even contact met ons op.

.COM$15.00
.NL$10.00
.EU$8.00
.NU$28.00
.ORG$15.00
.INFO$14.00
.NET$15.00
.CW0,00

Wenst u een Curacaose .CW extensie, lees hieronder alle informatie.

.COMNaf 27.00
.NLNaf 20.00
.EUNaf 16.00
.NUNaf 56.00
.ORGNaf 27.00
.INFONaf 28.00
.NETNaf 27.00
Image

.CW is het landelijke top-level-domein van Curaçao. Sinds 10 oktober 2010 heeft Curacao de nieuwe status van autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden, daarom ook recht op een eigen top-level-domein. Sinds 1 februari 2012 kunnen .CW-domeinnamen worden geregistreerd.

Strikte regels verbonden aan .CW

Niet iedereen krijgt een .CW domein. Alleen officiele instanties of bedrijven die gevestigd zijn op Curacao mogen een .CW domein aanvragen. Hiervoor moeten zij een bewijs van inschrijving overleggen van de Kamer van Koophandel (van Curacao).

Er zijn wel andere mogelijkheden voor personen of instanties die niet zijn gevestigd op Curacao. De third-level domeinen .COM.CW of .NET.CW mogen wel door iedereen aangevraagd worden.

Voor alle regels en voorwaarden kunt u <Reglement voor CW Domeinnamen registratie.PDF> downloaden van de UoC website.

Kosten van een .CW domein

De aanvraag voor een .CW domein kan alleen maar persoonlijk worden ingediend bij het ".CW Domein Registratie" van de University of Curacao (CW_DomReg), welke is gevestigd op Curacao. Wij kunnen u daar helaas niet mee van dienst zijn. Overigens hoeft u niet persoonlijk naar het UoC te gaan, de aanvraag kan volledig digitaal ingediend worden.
De kosten voor een .CW domein zijn niet inbegrepen bij onze hostingpakketten.

De domeinnaam houder is een door de CW_DomReg vastgestelde vergoeding van Naf. 180,00 (±$100.00) verschuldigd voor de eerste 2 jaren of deels van de 2 jaren, en daarna een jaarlijks bedrag van Naf. 90,00 (±$50.00) voor de daarop volgende jaren, voor de inschrijving en onderhoud van de domeinnaam. De aanvrager betaalt de CW_DomReg deze kosten voor de registratie. Tarief wijziging is op ieder moment door de CW_DomReg mogelijk en zal tijdig bekend gemaakt worden op de pagina van de CW_DomReg op de UoC website.

Een tip: Wanneer u een .CW extensie wenst, dan moet u die zelf aanvragen, maar... u kunt natuurlijk wel als extra domein bijvoorbeeld kiezen voor een .COM extensie. Die twee domeinen kunnen wij voor u aan elkaar koppelen.

Een .CW domeinnaam aanvragen

Wij zouden graag het werk uit handen nemen voor u, maar een aanvraag voor een .CW domein kan enkel persoonlijk ingediend worden bij CW_DomReg.
Via de <Website UOC Curacao> komt u op de webpagina voor het aanvragen van de domein.

Koppelen van uw .CW aan onze webhosting pakketten

Op het aanvraagformulier van een .CW domeinnaam bij CW_DomReg wordt er gevraagd naar de "NAME Servers" en de "DNS-Server". Deze informatie kunnen wij u geven nadat u een hostingpakket bij ons heeft besteld. Met deze gegevens kan CW_DomReg uw domeinnaam koppelen aan onze webhosting servers.

Meer informatie

<UoC-Universiteit of Curacao> - Officiele website van UoC - De beheerder van .CW domeinregistraties.
<Wikipedia NL>

Contact

logo curadeal 2015 250px

Curacao
+5999 511 11 71
info@curadeal.com
www.curadeal.com

Onze diensten

  • iconGrafische vormgeving
  • iconWebsite design
  • iconWebhosting
  • iconDrukwerk
  • iconMuziekproducties
  • iconPlatenlabel
  • iconEntertainment